Webshop

Inloggen
In-Office
Wij zijn er in geslaagd een behandelmethode te ontwikkelen die méér oplevert dan wittere tanden alleen.

Met gepaste trots presenteren wij u ‘PrevDent Cleaning, (re)Whitening & Repair-procedure’ dé in-office chair-side 6% H2o2 - nHAP methode die werkt! Tot 9 nuances witter, heft  tandgevoeligheid op, zonder dehydratie van de elementen en mét reparerende functie van tandglazuur in een behandeling van ca. één uur.

Onze methode maakt onder andere gebruik van een combinatie van waterstofperoxide (H2O2) én nano-hydroxyapatiet (nHAP) en voldoet aan alle wettelijke eisen en voorwaarden.

De PrevDent CrWR methode verwijdert aanslag, onttrekt vuil aan de elementen, én repareert tegelijkertijd beschadigd tandglazuur door middel van de re-mineraliserende werking van de nano-HAP die in het product verwerkt is.

Wij kunnen ons voorstellen dat wij uw nieuwsgierigheid hebben opgewekt en dat u vragen heeft.

Zoals; ‘wat zijn de werkzame stoffen?, zijn er klinische studies over nano-hydroxyapatiet?, hoe zien de resultaten van een 1-uurs behandeling er uit?, wat kosten deze procedures?, enzovoorts’.

Op deze website vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Ook treft u daar foto’s aan van de resultaten die wij met de PrevDent CrWR methode bij tal van patiënten hebben behaald.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan nodigen wij u gaarne uit contact met ons op te nemen via telefoonnummer 020.6617744. Wij staan u graag te woord!
Prevdent Nederland