Webshop

Inloggen
Toothpaste
‘Met de nieuw ontwikkelde Toothpaste gaat PrevDent terug naar de natuurlijke samenstelling van het gebit’

(De nieuwste trend: nano-hydroxyapatiet versus fluoride!*)

De gepatenteerde PrevDent Toothpaste bevat de unieke combinatie van nano-Hydroxyapatiet en Xylitol. De nano-deeltjes zijn 100% gelijk aan het mineraal waaruit dentine en glazuur is opgebouwd. Mede door deze gelijkenis kunnen de nano-hydroxyapatiet deeltjes dentine en tandglazuur reconstrueren c.q. repareren.

Tandglazuur bestaat voor 97% uit het mineraal hydroxyapatiet. Door tanderosie, abrasie (verslechtering van het glazuur door te krachtig poetsen) en dagelijkse slijtage kan tandglazuur microscopisch kleine krasjes en scheurtjes gaan vertonen.

Het is wetenschappelijk aangetoond, dat in deze scheurtjes en krasjes plaque en bacteriën zich makkelijker nestelen. Hierdoor ontstaan klachten als cariës en tandgevoeligheid..

Tandglazuur bevat geen levende cellen waardoor schade praktisch onomkeerbaar is; er vindt geen proces van celdeling plaats waarbij beschadigde cellen worden afgestoten en ‘gezonde’ cellen het overnemen. De tand verliest kwaliteit en zijn natuurlijke glans en witheid!

Met PrevDent Toothpaste vindt herstel van glazuur plaats, verdwijnt gevoeligheid en ontstaat een gladder tandoppervlak, waardoor een stralende en witte glimlach tevoorschijn komt.

Dé oplossing voor al uw patiënten!


*PrevDent Toothpaste bevat géén fluoride!

Prijzen voor de Dental Professional zijn op aanvraag!

Prevdent Nederland