Webshop

Inloggen
MEGASONEX
Wij zijn blij dat u heeft besloten om de manier waarop u uw tanden en tandvlees verzorgt te veranderen. Met de MEGASONEX® gaat u namelijk gebruik maken van ultrageluid bij uw gebitsreiniging.

Een onderzoek uit 1999 door de Universiteit van Tokyo heeft aangetoond (zie details op de doos) dat de therapeutische frequentie van 1,6 MHZ, de ketens van bacteriën verbreekt en zelfs het celmembraan van de slechte bacteriën aantast. Dit gebeurde al op een afstand van 5 mm van het borsteloppervlak.*

De ultrageluid frequentie van 1,6 MHZ, ook wel ‘therapeutische’ frequentie genoemd,  is veilig. Het gebruik bij dagelijkse gebitsverzorging is in Amerika  sinds 1993 goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA). Medische specialisten gebruiken dezelfde of een soortgelijke frequentie voor het  therapeutisch behandelen van botbreuken.

Tandartsen bevelen zachte tandenborstels aan! De borstelkoppen van de MEGASONEX® zijn zeer mild én multi tufted ter bescherming van tandglazuur én tandvlees.

De natuurlijke vorm zorgt ook voor reiniging op de moeilijk bereikbare plaatsen achter in de mond. De poetsbeweging is twee keer zo langzaam dan die van andere elektrische tandenborstels die nu op de markt verkrijgbaar zijn.

Met de nieuwe MEGASONEX® gaat u spectaculaire veranderingen in uw mondhygiëne ervaren én eindelijk complimenten van uw tandarts of mondhygiënist krijgen.

U zult geen dure reclame campagnes in de media tegen komen. Wij vertrouwen op het ontwerp en de kwaliteit van het product én uw tevredenheid.

“If you are happy, we are happy”

* Er is nog geen correlatie aangetoond tussen de in het onderzoek gebruikte Ultima® tandenborstel en de MEGASONEX®

Prevdent Nederland