Webshop

Inloggen
Germ Terminator
Doodt 99,9999% van alle orale bacteriën!

Tandenborstels kunnen sterk besmet raken met orale micro-
organismen. Sommige van deze micro-organismen zijn rechtstreekse veroorzakers van ontstoken tandvlees of tandbederf. Andere bacteriën kunnen weer elders in het lichaam infecties veroorzaken. Streptokokken, Stafylokokken, Porphyromonas Gingivalis, Bacteriodes en de gistsoort Candida komen veel voor. Ook virussen als Influenza en Herpes Simplex I tieren vaak welig in de warme vochtige haren van de tandenborstel.

De Germ Terminator werkt snel en eenvoudig. Door het reservoir van de Germ Terminator met water te vullen, schakelt automatisch de ‘stoom-module’ in. Nadat de stoomcyclus is afgerond, gaat het apparaat over in de ‘droge hitte’ modus. De gedesinfecteerde tandenborstels blijven in de bacterievrije ruimte van de Germ Terminator bewaard tot aan de volgende poetsbeurt.

Een ‘must have’ voor patiënten met orale infecties om hun tandenborstels te desinfecteren of tussen de poetsbeurten door te verwisselen, teneinde het gevaar van ‘zelf infectie’ te verkleinen. (JADA Vol. 132 Sept.2001)

FDA approved medisch instrument. Dood 99,9999% van alle bacteriën. Aangetoond tijdens onderzoek door onafhankelijke laboratoria.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de eigen website van The Germ Terminator www.germterminator.nl . Wilt u echter als professional direct contact? Schroom dan niet om ons te bellen op +31(0)20 661 77 44 of te mailen op info@prevdent.eu
Prevdent Nederland